lunes, 28 de febrero de 2011

L'entorn mediàtic del Vodka Júniors escalfa el seu partit de debut contra la Juabentus

El recent nascut Vodka Júniors s’ha dedicat a atiar la rivalitat en la prèvia del matx que es jugarà el dimecres 3 de Març al Vila Stadio

Malgrat la relació amistosa entre els dos culbs, la tensió està marcant la prèvia del Juabentus – Vodka Júniors del pròxim dimecres. Els argentins, segons fonts fiables del nostre club, han tancat a última hora el fitxatge de Iván Gutiérrez i fan servir la premsa com a eina mediàtica per preparar el duel. La portada del diari Olé recollia declaracions dels jugadors en les quals afirmaven que “no dejarian alma en pie”. El departament jurídic de la Juabentus està estudiant portar el cas als tribunals de l’esport, però sembla ser que els jutjats italians estan molt enfeinats amb diversos casos d’un tal Berlusconi.

Els jugadors del Vodka però, han centrat les seves declaracions en Oriol Soler, que va declarar fa algunes setmanes que l’equip rosa intentaria “no fer més de 5 gols per partit”: Cal recordar que Soler ha incomplert aquest objectiu, ja que el dimecres passat el Recre de Juerga es va endur 6 gols de l’equip juabentí. Aquestes declaracions no han sentat bé als jugadors del Vodka, que segons el diari Olé li tenen moltes ganes al 22.

La capitana dels Vodka, ex-celeste Esther Marco, amb el nou fitxatge David Pujol. Font: Aida Pujades.
Des de la Juabentus es vol remarcar el context amistós del partit, que ha de ser un símbol de germanor entre ambdós clubs. Això sí, Oriol Soler ha declarat que “el dia que tingui por d’aquesta gent, Fernando Sabés serà alcaldable pel PP.” Sembla que queda tot dit; la Juabentus no s’arruga davant de ningú malgrat les amenaces de la caverna mediàtica del Vodka Júniors.

1 comentario:

  1. Bé bé, Oriol, m'agrada això que tindràs por quan Sabés sigui alcaldable pel PP....jajajja
    Forza Juabentus!

    ResponderEliminar