martes, 22 de febrero de 2011

L'Aston Birra fa oposicions per a ser l'enemic número 1 de la Juabentus


El seu porter, Nacho Price (que amb el nom ho diu pràcticament tot) ha fet un post vergonyós al blog de l’equip birrero reafirmant les mentides que la Juabentus avançava ahir en aquest mateix blog. El porter de l’Aston, al que sembla que tantes pilotades al cap li han afectat al reg sanguini cerebral, ha tingut com a objectiu clar el 22 de la Juabentus Oriol Soler. Segons ha pogut saber la Juabentus,  Price (que en realitat es diu Nacho González) juga de porter per un trauma infantil, ja que al pati de l’escola no el deixaven ser jugador perquè era un estorb per als seus companys. Així va començar la seva meteòrica carrera de porter, que ha arribat al seu punt àlgid al més que modest club barceloní Estel Vallseca (un nom amb classe, carisma, catxé).  Aquesta sèrie de desgràcies del passat podrien justificar les absurdes declaracions del porter, i des de la Juabentus volem manifestar el nostre suport cap a ell i acceptem totes les seves disculpes.

La junta directiva ha decidit que des d’aquest blog ja no es contestaràn més a provocacions de les cavernes mediàtiques d’altres clubs. A partir d’ara només s’hi parlarà de futbol.

Us adjuntem una foto de Price on es mostra la seva destresa i les grans habilitats que té per a jugar de porter en un gran equip de futbol. La Juabentus s'ha negat a posar fotografies que fan palesa la seva activa vida nocturna, ja que no està dins dels nostres objectius arruinar la vida de ningú que estimi aquest esport.


2 comentarios:

  1. http://juventusdetunyit.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  2. Felicidades por la copia barata! Esto ya lo hicieron los chavales del Juventus de Tunyit por su propia cuenta. Sin el apoyo de los profesores y hace un año, cuando todavía no existían los mismos medios que hay ahora!

    http://juventusdetunyit.blogspot.com/

    ResponderEliminar