jueves, 10 de febrero de 2011

La Juabentus torna a la càrrega amb un derbi contra el Recreativo

A l'espera de la Lliga l'equip de Dotras vol agafar ritme

Els jugadors i l'afecció necessiten activitat. El dia 23 de febrer és la data del derbi amistós a la Juabentus CF i el Recreativo de Juerga al Vila Stadio. Esperant a que el Comitè Organitzador de la Lliga de Comunicació faci públic el calendari de la segona edició, els roses volen mantenir el nivell.

El de Canet espera un bon paper de la plantilla. Font: A. Vera

Jordi Dotras entrenador ha treballat dur amb els seus jugadors aquestes últimes setmanes. "Estem preparats per afrontar un repte gran", segons declaracions de Dotras al bloc del club. En les últimes ocasions s'ha vist un equip més cohesionat. Encara queda pendent el gol. 




Els dos conjunts han ja s'han vist les cares en un partit d'any nou del gener passat. En aquella ocasió la victòria se la van endur els juerguistes per un gol d’or. D’aquell dia queda la mala punteria dels roses i la pilota que estava punxada, aspectes a millorar el pròxim dimecres.


Els dos clubs han gestionat el partit via "Facebook" 

 La data i l'organització del matx s'ha fet via la xarxa social "Facebook". En aquesta ocasió directius de tots dos clubs han materialitzat l'amistós. Fons pròximes a la junta directiva del club indiquen que Aleix Graell, director de màrketing i membre de la primera plantilla, va portar les negociacions amb la juerguista Mariona Sanz. A més la xarxa va plena de referències al partit, grups de fans i esdeveniments dels simpatitzants roses.
Les xarxes socials serveixen la gestió esportiva i les revolucions.


4 comentarios:

  1. El proper 23 de Febrer es jugarà un gran partit al Vila Stadium. La Juabentus jugarà el partit amb desig de revenja, ja que van perdre a l'últim enfrontament.
    Els roses arriben en un gran moment, liderats per Anna Pujol,la killer de l'equip. A més, compten amb un dels homes del moment, Gerard Graupera.
    El hasthag #lacamisadegraupera està causant furor a Twitter, i la Juabentus vol aprofitar la confiança del jugador, i que aquest estat d'ànim es vegi reflectit en el terreny de joc.
    Per evitar els gols, Xavi Bruguera, un porteràs que podria estar a grans clubs. Àgil, domina el joc aèri i és infalible en l'1x1.
    Tot això, el 23 de Febrer, al Vila Stadium de la UAB.

    ResponderEliminar