lunes, 21 de febrero de 2011

Els rivals intenten desestabilitzar la Juabentus i trencar l’harmonia del vestidor

Segons ha pogut saber l’equip juabentí, des de clubs rivals de la Lliga de Comunicació s’han fet ofertes astronòmiques a alguns dels jugadors de l’squadra rosa. La Juabentus però, declara intransferibles tots els seus jugadors.

El recent nascut Vodka Júniors ha fet una oferta molt seriosa al jugador Joan Torras mitjançant Carles Huguet, que l’hi hauria ofert l’entrada gratuïta a l’Apol·lo cada dimarts i una consumició a dins del recinte, també de franc. El manresà ha manifestat la seva voluntat de seguir a l’equip rosa, al·legant que “enlloc estaré millor que aquí” i que no volia marxar de l’equip de cap de les maneres. “Si me n’anés seria el Figo de la Juabentus. Això no passarà mai de la vida”. Torras és, efectivament, un exemple de compromís i amor als colors del seu club. Aquesta temptativa del recent nascut Vodka Júniors no ha sentat gaire bé a l’entorn juabentí, ja que ha estat un intent de fitxatge per l’esquena, i cap dels dirigents de l’equip rosa donava crèdit d’aquest moviment a l'ombra. Cal recordar que hi ha una relació molt distesa i amistosa entre ambdós clubs.

Un altre intent de fitxatge (o rumor, més ben dit) és el d’Oriol Soler per l’Aston Birra. Nacho Price, porter dels birreros, va escriure al mur del Facebook de l’esdeveniment del derbi entre Recre i Juabentus que el 22 del Guinardó va estar a punt de fitxar per l’equip groc (com podem veure a la següent fotografia)



Uri ha desmentit aquesta afirmació, justificant que va rebre una oferta de l’Aston però que en cap moment s’havia plantejat abandonar el combinat juabentí. Segons paraules textuals del segon màxim golejador de la Juabentus, “seré aquí fins que les cames no em responguin i no sigui útil per l’equip”. Ha afegit que “es van oferir a pagar-me l’import de la samarreta de la Juabentus, però mai hauria acceptat una oferta d’aquesta mena”. A part d’aquests falsos rumors, Price ha proposat mitjançant la xarxa social fer partits entre Aston, Celestes i Juabentus. La junta de Juabentus està meditant el cas, ja que les falses acusacions de Nacho Price podrien trencar l’harmonia del vestuari i són considerades “greus” per la junta directiva.

2 comentarios: