jueves, 3 de marzo de 2011

Victòria treballada de la Juabentus contra el prometedor Vodka Júniors

L’equip rosa s’ha imposat 8-7 a l’equip debutant, que apunta maneres i es posiciona com a equip a tenir en compte a la II Lliga de Comunicació
Il gladiatore, Oriol Soler controla. Font: Jordi Coté
La Juabentus s’ha imposat per un sol gol de diferència al Vodka Júniors. El partit ha començat amb domini de possessió del Vodka, però sense donar cap sensació de perill a la porteria de Black Spider Bruguera. Després d’un parell de xuts llunyans del capità Pol Benach, ha arribat el primer gol. I l’ha anotat precisament Oriol Soler, que havia centrat part de la polèmica que ha existit durant la prèvia d’aquest matx. A partir d’aquest moment, la Juabentus ha començat a trobar el seu joc de combinació. Aleix Graell ha estat impecable en defensa, i se les ha hagut de tenir amb l’estrella de l’equip rival Carlos Tena, que malgrat la excelsa defensa del sabadellenc ha acabat anotant 4 gols.

La "famíla" rosa. Font: Jordi Coté
A la mitja part semblava que la Juabentus tenia controlada la situació, ja que ha arribat amb una còmoda diferència de gols (3-1). Malgrat aquest coixí, el Vodka ha arribat a empatar el partit 7-7. La intensitat del tram final ha sigut vertiginosa, amb els dos equips donant-ho tot sobre el camp. Al final ha decidit el de sempre, el capità Pol Benach, que ha anotat el gol definitiu que ha donat la victòria al club rosa.



#eldelospalos convertit en #eldelosgoles

Joan Torras ha trobat per fi el camí del gol. El manresà ha anotat per partida doble al partit d’avui. Els membres del seu equip ja començaven a fer broma sobre el fet de que els pals sempre li negaven la glòria del gol. Torras ha demostrat la seva gran qualitat primer aprofitant una assistència de Soler i després fent inútil l’estirada d’Adri Ortiz enviant l’esfèrica a l’escaire de la porteria.

El manresà comença a veure-hi entre els tres pals. Font: Èlia Camprecios

L'1x1 de la Juabentus

Xavi Bruguera: Insubstituïble. com sempre una assegurança de vida a la porteria. Avui ha encaixat més gols de l’habitual, però es que estem acostumats a un nivell estel·lar de Black Spider

Aleix Graell: sòlid. Al sabadellenc li ha tocat ballar amb la més lletja i se n’ha sortit. Avui no ha pogut donar ales a la seva vocació ofensiva, molt centrat en la defensa.

Anna Pujol: necessària. La de Sallent sempre dóna la talla en defensa i en la sortida de la pilota. Avui la presència del seu nòvio l’ha motivat encara més. Els roses ho han agraït.

Gerard Caballé: correcte. Ha mantingut la tensió defensiva sense complicar-se la vida. No obstant, sabem que pot donar un nivell superior. 

Gerard Graupera: efectiu. Ha defensat amb ganes durant l’estona que ha passat al camp. Alguns fans han demanat que porti la seva camisa com a talismà als partits.

Jordina Salvat: motivada. Al seu retorn als camps ha fet un molt bon partit. Ha tingut ocasions per marcar però avui no ha pogut ser. Estem segurs que farà molts gols durant la II Lliga de Comunicació.

Laura Valls: retrobada. Ha tornat a l’equip després d’uns partits d’absència. Ha robat la bola que ha permès que Benach marqués el gol de la victòria.

Oriol Soler: incansable. Ha corregut com mai darrere la pilota, ajudant molt en l’apartat defensiu. Ha obert la llauna a la primera part i segueix amb la seva mitjana de 2 gols per partit.

Pol Benach: estel·lar. Ha marcat 4 gols en una altra actuació memorable. Una mica ansiós per marcar a la primera part, ha trobat el camí del gol a la segona. És un 50% de l’equip. Il capitano no falla mai.


Joan Torras: reconciliat amb el gol. El lateral va mostrar la seva millor versió ofensiva amb 2 gols, destacant en el segon. Eixuga, així, les crítiques rebudes la darrera setmana per la seva maledicció amb els pals.

Jordi Dotras: estratega. a part de dirigir el partit de manera excel·lent i demostrar el seu talent per a llegir els partits, ha ajudat en defensa quan ha saltat al camp. Míster en cos i ànima.

Graell condueix la pilota. Font: Jordi Coté

No hay comentarios:

Publicar un comentario