sábado, 12 de marzo de 2011

Fernando Sabés es presenta com a candidat a la presidència


Fernando Sabés ha confirmat que es presentarà a les eleccions de la Juabentus. Dos membres de la junta directiva, A. Graell i J. Dotras, mantingueren una reunió amb el professor que mostrà la seva predisposició a ser l’alternativa a Tornero a les eleccions del club.
Fernando Sabés, candidat electe. (Google)

El dia triat pels comicis és el dilluns 14 de març. Tots els socis del club rosa tindran veu en una qüestió d’aquesta importància.La jornada electoral concorrerà via email, en la qual els socis ja poden votar, i mtjançant una urna instal·lada a la Facultat de Ciències de la Comunicació de 9 a 12 h.

Sabés s’ha mostrat somrient davant el repte que té davant, i ha manifestat que li feia molta il·lusió que els socis i afeccionats haguessin pensat en ell com a president. Tampoc ha tancat la porta a vestir-se de curt tot i que, per horaris, afirma que no sap si podrà jugar.

L’actual alcalde de San Esteban de Litera ha confirmat, també, que el proper 22 de maig serà candidat a l’alcaldia del seu poble. Sabés afrontarà dues eleccions en dos mesos. Per la seva banda, l’altre candidat i actual president de l’entitat, Manuel Pérez-Tornero, no ha fet cap declaració al respecte, com és habitual.

L’enquesta sobre intenció de vot publicada al blog reflecteix, avui dissabte, una majoria absoluta del de San Esteban amb el 58% dels vots (18, en xifres totals), mentre que Tornero tan sols ha rebut un vot. El professor d’Història Contemporània de Catalunya i Espanya, Arnau Vilalta, dóna la sorpresa amb 10 vots. Un quart candidat era Emilio Fernández, que ja s’ha vinculat amb el Vodka Juniors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario