jueves, 28 de abril de 2011

La Juabentus debuta amb victòria a la II Lliga de Comunicació

El conjunt rosa guanya 8-6 als Emiratos Celestes gràcies a una gran actuació del davanter Pol Benach, amb cinc gols,  i el porter Xavi Bruguera

La Juabentus s’ha estrenat amb victòria a la II Lliga de Comunicació al Vila Stadio davant dels Emiratos Celestes. La Juabentus ha dominat el partit de principi a fi malgrat el patiment dels instants finals. El capità Benach va ser decisiu amb un cinc gols que van sentenciar el partit. Bruguera va tenir una actuació sensacional sota els pals, salvant l’equip als últims minuts. Oriol Soler va inaugurar el marcador i Aitor Fernàndez, un dels reforços de necessitat de la Juabentus juntament amb Dani Arrébola, va marcar al seu partit de debut. També va debutar amb bon per Cirus Zamora, el reforç al mercat de primavera de la Juabentus que va demostrar la seva presència al mig del camp i demostrant que està destinat a fer coses grans dins de l’equip.

La tensió i el respecte inicial del partit es va trencar amb el primer gol dels roses,
Fruit d’un contraatac. Els Celestes van capgirar el marcador fins al 2-1, però la reacció de la Juabentus va ser immediata i el capità Pol Benach es va carregar l’equip a les espatlles. Cal destacar també la feina de la línia defensiva formada per Pujol, que va jugar els 60 minuts, Aleix Graell, que va estar imperial en defensa, i Joan Torras, que va estar molt atent a les cobertures i els talls. Aquest cop el manresà no es va poder desplegar en atac i va haver de fer gala de les seves millors qualitats defensives.

El míster Dotras va marxar a casa satisfet del seu equip, que va seguir la tàctica planejada des del primer minut. Va fer rotacions necessàries i encertades en tot moment. Un altre que debuta amb victòria és el president Sabés, que tot i no assistir a la llotja del Vila Stadio va rebre la notícia de la victòria amb alegria desfermada. L’alcalde de San Esteban de Litera està destinat a fer una gran carrera com a president de l’equip rosa.